ΠΑΟΚ

Πέντε ελεύθεροι, ένας προφυλακίστηκε

Διαβάστε λεπτομέρειες για την απολογία των έξι κατηγορουμένων οπαδών του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Με μία προφυλάκιση και πέντε οπαδούς να μένουν ελεύθεροι ολοκληρώθηκε η τρίτη μέρα απολογιών οπαδών του ΠΑΟΚ ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής (17/6) βρέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης πέντε συλληφθέντες αλλά και ένας ακόμη που παρουσιάστηκε αυτοβούλως και ήταν στην λίστα των ατόμων που καταζητούνται.

Από τους έξι συνολικά οι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ ένας ακόμη που θεωρείται από την Αστυνομία ως ένας από τους τέσσερις “διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης” προφυλακίστηκε.

Οι απολογίες ολοκληρώνονται αύριο (18/6) με τους συλληφθέντες που αντιμετωπίζουν τις πιο βαριές κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ