ΠΑΟΚ

Πέλκας: Η ατάκα στον Ζαφείρη για να έρθει στην Τούμπα και η στεναχώρια για Γιαννούλη

INTIME

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στη NOVA μετά το ματς με τον Ατρόμητο και προσέφερε απολαυστικές ατάκες για τον Χρήστο Ζαφείρη αλλά και για τον Δημήτρη Γιαννούλη που τραυματίστηκε ενόψει των αγώνων της Εθνικής.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2/2 στη Stoiximan Super League μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου. Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν ο χρυσός σκόρερ του Δικεφάλου και ήταν χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του, ενώ προσέφερε απολαυστικές ατάκες για όσα είπε στον Ζαφείρη για να έρθει στην Τούμπα αλλά και για την Εθνική.

Ο Δημήτρης Πέλκας δήλωσε στη NOVA τα εξής: Για το ματς: Ήμασταν καλύτεροι, πιέζαμε, είχαμε ευκαιρίες. Μας βοήθησε και ότι ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα. Ξέραμε ότι θα ήταν διαφορετικά ματς σε σχέση με τη Ριέκα. Στις πρεμιέρες και στα πρώτα ματς βλέπουμε μία δυσκολία από τις ομάδες να νικήσουν. Κάναμε το «2 στα 2», πήραμε την πρόκριση και όλα καλά”.

Προσπαθούμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Στο ευρωπαϊκό ματς, η Ριέκα είχε πολλούς ανοιχτούς χώρους, σήμερα ήταν πιο σφιχτός ο Ατρόμητος, όπως όλες οι ομάδες του κυρίου Βόκολου, που είναι πολύ καλές αμυντικά.

Στο ποδόσφαιρο όλοι συμμετέχουν και σε άμυνα και επίθεση. Είναι συνολικό. Είμαστε χαρούμενοι που κρατήσαμε και ανέπαφη την εστία μας και αυτό είναι ο δρόμος για να προχωρήσουμε.

Είναι ακόμα αρχή, η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά. Δεν έχουμε παίξει ακόμα αυτό που μπορούμε. Υπάρχει αλλαγή από πέρσι, παραπάνω δίψα, το βλέπεις από την προετοιμασία. Όταν παίρνεις το πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά έχεις λίγα σκαμπανεβάσματα. Όταν κάνεις μία επιτυχία πρέπει να δουλεύεις παραπάνω”.

Για την Εθνική: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση, αλλά έχω μία μικρή στενοχώρια, γιατί ο καλύτερός μου φίλος ο Γιαννούλης) χτύπησε χθες”.

Για Ζαφείρη: ‘Είπα στον Ζαφείρη,«τελείωνε κι έλα», του έστελνα συνεχώς μηνύματα“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ