ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Συμφώνησαν Φενέρμπαχτσε - Χαλ για τον Πέλκα", γράφουν οι Τούρκοι

Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο Europa League | 25 Νοεμβρίου 2021
Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο Europa League | 25 Νοεμβρίου 2021 INTIME

Πολύ κοντά στο να αποχαιρετήσει την Φενέρμπαχτσε και να συνεχίσει την καριέρα του στην Championship με τη φανέλα της Χαλ είναι ο Δημήτρης Πέλκας, με τουρκικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα για τη μετακίνησή του.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια παρουσίας στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε (στις 5 Οκτωβρίου του 2020 τον απέκτησε από τον ΠΑΟΚ), όλα δείχνουν πως η αντίστροφη μέτρηση για να αλλάξει ομάδα και χώρα ο Δημήτρης Πέλκας έφτασε.

Η άφιξη του Ζορζέ Ζεσούς στα "καναρίνια" μόνο καλό δεν έκανε στον διεθνή μεσοεπιθετικό αφού περιορίστηκε αισθητά ο χρόνος συμμετοχής του και η Χαλ, της οποίας έχει τα ηνία εδώ και λίγο καιρό ο "Mr Survivor", Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν έχασε την ευκαιρία και κινήθηκε για να τον κάνει δικό της.

Μετά από φλερτ που κράτησε καιρό είναι πλέον μία ανάσα από το να αποκτήσει, με αρκετά ΜΜΕ της γειτονικής χώρας (μεταξύ των οποίων η "Fotomac") να αποκαλύπτουν πως οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για ένα ποσό της τάξης των 3.600.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό φέρεται να ικανοποιεί την ομάδα της Κωνσταντινούπολης από τη στιγμή που ο Πέλκας έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και δεν υπολογίζοταν από τον Ζεσούς, με τον παίκτη να βρισκόταν μάλιστα και στα ραντάρ της Μπεσίκτας.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, η Φενέρμπαχτσε δεν θα πάρει όλο το ποσό, αφού βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει με τον ΠΑΟΚ το 2020, ο Δικέφαλος διατηρεί ποσοστό 20% από ενδεχόμενη μεταπώλησή του (κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ).

Σημειώνεται πως ο Πέλκας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κοινό της "Φενέρ", με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ να μετράει 13 γκολ και 8 ασίστ σε 65 ματς που έχει φορέσει τη φανέλα της.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ