Πελεγκρίνι για το ματς με τη Λίβερπουλ: “Να βοηθήσουμε τη Μάντσεστερ Σίτι!”

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Μανουέλ Πελεγκρίνι, υποστήριξε ότι θα προσπαθήσει να κόψει βαθμούς από τη Λίβερπουλ (4/2, 22:00) προκειμένου να ευνοηθεί η Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία διετέλεσε προπονητής (2013-2016).
Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Λίβερπουλ – live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς – στο Λονδίνο για την τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Premier League κι ο τεχνικός των “σφυριών”, Μανουέλ Πελεγκρίνι, δήλωσε ανοικτά ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να κόψει βαθμούς από τους πρωτοπόρους για να ωφεληθεί η Μάντσεστερ Σίτι στη μάχη του τίτλου.
“Μπορούμε να δώσει μία χείρα βοηθείας στη Μάντσεστερ Σίτι. Δεν είναι δικό μας το πρόβλημα, αλλά είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι”, υποστήριξε ο 65χρονος Χιλιανός προπονητής που κάθισε στον πάγκο των “πολιτών” για μία τριετία (2013-2016).
Η Γουέστ Χαμ έχει συγκεντρώσει μετά από 24 ματς 31 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας, η Λίβερπουλ με 61 στον ίδιο αριθμό αγώνων οδηγεί την κούρσα, δύο βαθμούς μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι.