ΠΕΛΕ

Πελέ: Στο νοσοκομείο κι άλλα μέλη της οικογένειάς του, το VIDEO του μέσα από το δωμάτιο

Ο Πελέ μαζί με την κόρη του από το νοσοκομείο
Ο Πελέ μαζί με την κόρη του από το νοσοκομείο PRINT SCREEN INSTAGRAM

Ο γιος του Πελέ, Εντίνιο, ταξίδεψε κι αυτός στο Σάο Πάουλο για να περάσει με τον πατέρα του τα Χριστούγεννα. Η βιντεοκλήση του 82χρονου Βραζιλιάνου και η κατάστασή του.

Ο Πελέ θα περάσει τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο "Άλμπερτ Άινσταϊν" και γι' αυτό οι συγγενείς του ταξίδεψαν στο Σάο Πάουλο για να του κρατήσουν συντροφιά.

Η κόρη του Κέλι είναι ήδη μαζί του εδώ και μέρες, από τη στιγμή που επέστρεψε στο νοσοκομείο. Η 55χρονη καλωσόρισε το πρωί του Σαββάτου τον αδερφό της, Εντίνιο, το μοναδικό από τα παιδιά του που ακολούθησε καριέρα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και πλέον είναι προπονητής της Λοντρίνα.

"Είναι εδώ", έγραψε στο Instagram, με μία φωτογραφία όπου φαίνεται ο Εντίνιο και δύο από τα παιδιά του, που πήγαν μαζί του στο νοσοκομείο. "Δεν φεύγω, κανείς δεν θα με πάρει από εδώ", είπε ο γιος του Πελέ. Οι εγγονές του τον βοήθησαν να κάνει και βιντεοκλήση με άλλα συγγενικά πρόσωπα που δεν βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο πρώην τερματοφύλακας της Σάντος ανέβασε φωτογραφία στο δικό του λογαριασμό, κρατώντας το χέρι του πατέρα του: "Μπαμπά, η δύναμή μου είναι δική σου".

Πελέ: Στο νοσοκομείο κι άλλα μέλη της οικογένειάς του, το VIDEO του μέσα από το δωμάτιο
INSTAGRAM


Ο Πελέ νοσηλεύεται λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού και επιπλοκών σε νεφρά και καρδιά που αυτή προκάλεσε στην ήδη βεβαρυμμένη υγεία του. Ο 82χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου έχει μεταστατικό καρκίνο (ο αρχικός καρκίνος ήταν στο παχύ έντερο) σε διάφορα όργανα, όπως το ήπαρ και ο πνεύμονας.

Οι χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται δεν φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα, όπως υποστήριξαν προ ημερών δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, αν και το νοσοκομείο διέψευσε αυτές τις πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο έχει τρεις ημέρες να ενημερώσει επίσημα για την κατάσταση της υγείας του Πελέ, κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση.

TAGS ΠΕΛΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ