ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πελέ: Η κόρη του ανέβασε φωτογραφία μαζί του για να βάλει τέλος στις φήμες για την υγεία του

Πελέ: Η κόρη του ανέβασε φωτογραφία μαζί του για να βάλει τέλος στις φήμες για την υγεία του

Τα νέα σενάρια για την πορεία της υγείας του Πελέ ανάγκασαν την κόρη του να ανεβάσει μία φωτογραφία μαζί του μέσα από κλινική που νοσηλεύεται για να αποδείξει ότι είναι καλά. Τι έγραψε για την πορεία της υγείας του Βραζιλιάνου σταρ.

Τέλος στα δημοσιεύματα που θέλουν την κατάσταση της υγείας του Πελέ να επιδεινώνεται έβαλε η κόρη του. Για την ακρίβεια ανέβασε μία φωτογραφία μαζί του μέσα από την κλινική όπου νοσηλεύεται.

Στο μήνυμά της ήταν ξεκάθαρη ότι η πορεία της υγείας του Πελέ βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά τονίζοντας ότι είναι κάτι φυσιολογικό λόγω και της ηλικίας του.

"Γεια σας. Δε ξέρω τι γίνεται με τις φήμες που υπάρχουν εκεί έξω, αλλά δέχομαι πολλά μηνύματα. Υπάρχει ήδη μεγάλη αγωνα στον κόσμο αυτές τις μέρες και δε θέλουμε να είμαστε η αιτία για μία ακόμα.

Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξα τώρα. Αναρρώνει καλά και εντός φυσιολογικών ορίων. Το υπόσχομαι! Το φυσιολογικό σενάριο ανάρρωσης για έναν άντρα στην ηλικία του μετά από μια επέμβαση όπως αυτή είναι μερικές φορές δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω.

Χτες ήταν λίγο κουρασμένος και έκανε ένα βήμα πίσω, ωστόσο σήμερα έκανε δύο βήματα μπροστά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτησή της

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΕΛΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ