ΠΕΛΕ

Πελέ: Εισήχθη στο νοσοκομείο και είδε από εκεί το Super Bowl

Φωτογραφία του Πελέ στο Instagram
Φωτογραφία του Πελέ στο Instagram INSTAGRAM / PELE

Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο για μια ακόμα φορά προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς του ότι παρακολούθησε από εκεί το Super Bowl.

Ο τελευταίος χρόνος είναι ιδιαίτερα δύσκολος για τον Πελέ μιας που έχει χρειαστεί να εισαχθεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο λόγω προβλημάτων με την υγεία του, με τον ίδιο ωστόσο να μην το βάζει κάτω αντλώντας δύναμη από τους οικείους του.

Ο θρυλικός ηγέτης της Βραζιλίας εισήχθη για μια ακόμα φορά στο νοσοκομείο και όχι εσπευσμένα αλλά για να συνεχίσει τη θεραπεία του, ενώ στην ανάρτησή του στο Instagram δήλωσε ότι παρακολούθησε από εκεί το Super Bowl, κάνοντας αναφορά στον "φίλο" του, Τομ Μπρέιντι.

"Φίλοι μου, όπως κάνω κάθε μήνα μπήκα ξανά στο νοσοκομείο για να συνεχίσω τη θεραπεία μου. Έχω ήδη παραγγείλει μια μεγάλη τηλεόραση και ποπ κορν για να παρακολουθήσω το Super Bowl. Θα δω το παιχνίδι παρόλο που δεν παίζει ο φίλος μου, Τομ Μπρέιντι. Σας ευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα σας", ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

TAGS ΠΕΛΕ SUPER BOWL 2022 ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ