ΕΠΟ

Πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό για την ανακοίνωση μετά το ματς με το Αιγάλεω

Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ
Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντεισαγγελέας, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη στον Ολυμπιακό για δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τον αγώνα Αιγάλεω - Ολυμπιακός Β'.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τον αγώνα της δεύτερης ομάδας με το Αιγάλεω προκάλεσε την αντίδραση του Νικόλα Μαργαρίτη.

Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη στους ερυθρόλευκους για δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών σύμφωνα με τον Πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ.

Με βάση τα άρθρα που έγινε η πειθαρχική δίωξη, οι "ερυθρόλευκοι" κινδυνεύουν με πρόστιμο 40.000 - 50.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε την ακόλουθη Πειθαρχική Δίωξη.

-Σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν (ανακοίνωση ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 05/12/2022).

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο".

TAGS ΕΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ