PREMIER LEAGUE

Πέδρο Μαρτίνς: Ναυάγησαν οι επαφές του με την Χαλ

Πέδρο Μαρτίνς: Ναυάγησαν οι επαφές του με την Χαλ
INTIME SPORTS

Η Χαλ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς και ότι διακόπτονται οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Τελικά δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στον Πέδρο Μαρτίνς και τη διοίκηση της Χαλ για να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.

Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού βρισκόταν σε επαφές με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας εδώ και καιρό ωστόσο δεν βρέθηκε κοινό σημείο επαφής με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε ναυάγιο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Χαλ αναφέρει μεταξύ άλλων: "Μετά από εκτεταμένη συζήτηση με τον Πέδρο Μαρτίνς δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία οπότε αποφασίσαμε να τερματίσουμε τις διαπραγματεύσεις. Ο Πέδρο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής αλλά δεν αισθανόμαστε ότι ήμασταν σε θέση να φτάσουμε τις απαιτήσεις του, για αυτό τον ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του για την Χαλ και του ευχόμαστε το καλύτερο για το μέλλον".

Στην ίδια ανακοίνωση η Χαλ αναφέρει ότι θα συνεχίσει με τον Άντι Ντόουσον στον πάγκο της μέχρι να βρεθεί κάποιος προπονητής.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ