ΓΟΥΛΒΣ

Πατρίσιο: "Τα πηγαίνω καλά, είμαι ευγνώμων για τη στήριξή σας"

Ο Ρουί Πατρίσιο με τη φανέλα της Γουλβς κατά τη διάρκεια αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League
Ο Ρουί Πατρίσιο με τη φανέλα της Γουλβς κατά τη διάρκεια αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League @ 2020 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρουί Πατρίσιο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά το σοκαριστικό τραυματισμό του στο ματς με την Λίβερπουλ, τονίζοντας πως τα πηγαίνει καλά και ευχαριστώντας για τα μηνύματα συμπαράστασης από τον φίλαθλο κόσμο.

Οι πρώτες εικόνες από τη σύγκρουση του Ρουί Πατρίσιο με τον Κόουντι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Γουλβς - Λίβερπουλ την περασμένη Δευτέρα για την Premier League προκάλεσαν τρόμο σε πολύ κόσμο, ειδικά από τη στιγμή που ο κίπερ των λύκων χρειάστηκε να περάσουν 15 λεπτά μέχρι να μεταφερθεί με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, λίγα 24ωρα μετά όλα δείχνουν πως ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι καλά στην υγεία του, με τον Πορτογάλο διεθνή να παίρνει εξιτήριο και να γυρίζει σπίτι του, απ'όπου και προχώρησε στο πρώτο του ποστάρισμα μέσω των social media για να καθησυχάσει άπαντες για την εξέλιξη της υγείας του αλλά και να ευχαριστήσει για την απλόχερη αγάπη που έλαβε.

"Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλη την υποστήριξη που μου δώσατε! Σημαίνει πολλά για μένα! Τα πηγαίνω καλά", έγραψε χαρακτηριστικά ο Πατρίσιο, που μαζί με τους Άντονι Λόπες και Ρουί Σίλβα είναι οι τρεις τερματοφύλες που κάλεσε στην εθνική Πορτογαλίας ο Φερνάντο Σάντος για τα ματς του Μαρτίου στα προκριματικά του Μουντιάλ του 222.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Rui Vieira/Associated Press

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ