ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πασχαλάκης: "Θέλαμε να τιμήσουμε τα θύματα της Θύρας 7"

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ, αφιέρωησε το τρίποντο στα θύματα της Θύρας 7.

Υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ολυμπιακός ξέσπασε, επικρατώντας 4-0 του ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος της αναμέτρησης αφιέρωσε τη νίκη στην μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασχαλάκη

Για το ματς: "Ήταν μία νίκη που κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν σημαντική νίκη για πολλούς λόγους. Ηταν μία φορτισμένη ατμόσφαιρα. Επρεπε να έρθει το ξέσπασμα και να επιστρέψουν τα χαμόγελα. Ηταν νίκη ψυχολογίας πριν από ένα ντέρμπι και η αρχή μίας καλής πορείας στην Ευρώπη. Ήταν πολύ σημαντική νίκη και θέλαμε να τιμήσουμε τα θύματα της Θύρας 7.

Ο καθένας με τον τρόπο του ήταν εκεί και προσπάθησε να δώσει τη δική του νότα. Δεν έχω να πω πολλά. Ευχαριστούμε και τον προπονητή μας, που βοήθησε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Τον ξέρουμε κιόλας. Κρατάμε όλα τα θετικά, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια".

Για τα ματς με Φερεντσβάρος και ΠΑΟΚ: "Αυτή είναι η ζωή μας. Παίζουμε ανά τρεις μέρες. Από την αρχή του καλοκαιριού είμαστε σε αυτό το μοτίβο. Δεν μας φαίνεται περίεργο. Είναι πολλά τα ματς. Αν θυμάμαι καλά είναι 34 ματς έως τώρα. Είσαι υποχρεωμένος να παρουσιάζεσαι έτοιμος και αφοσιωμένος. Σταθερά ανοδική πορεία έχουμε το τελευταίο διάστημα στο τακτικό κομμάτι. Και είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε το 100%. Η νοοτροπία ήταν το θέμα μας. Είμαστε σε ένα δρόμο που είναι ανοδικός και αυτό με χαροποιεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ