ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πασχαλάκης: "Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, χτίζεται μία καινούργια ομάδα"

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Καραμπάγκ
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Καραμπάγκ INTIME

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ τόνισε πως χτίζεται μία καινούργια ομάδα. Δήλωσε χαρούμενος για το ντεμπούτο του.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε το ντεμπούτο του στην ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στην Καραμπάγκ (0-0). Ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να νικήσει, ενώ εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασχαλάκη:

Για το ματς και τα συναισθήματα του: "Είμαι χαρούμενος για την παρουσία μου, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει την εκτός έδρας μάχη που θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έγινε κρατάμε τον έναν βαθμό, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είμαστε μέσα στο κόλπο".

Για το ντεμπούτο του: "Περίμενα να έχω περισσότερο άγχος, είχα αρκετό καιρό που απείχα. Όλα πήγαν καλά, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο. Όλοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή με ζεστασιά".

Για τη συνέχεια: "Είμαστε μέσα στο κόλπο, χτίζεται μια καινούρια ομάδα. Ο κ. Μίτσελ έχει όρεξη για του δουλειά. Θα έχουμε τους αυτοματισμούς μας και θέλουμε χρόνο. Υπάρχει πίστη στο πλάνο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ