STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-1: Η ισοπαλία δεν άρεσε σε κανέναν

Φάση από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος
Φάση από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι στα Γιάννινα ανάμεσα στον ΠΑΣ και το Βόλο σε ένα αποτέλεσμα που δεν έκανε σε καμία από τις δύο ομάδες που παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και το Βόλο σε ένα αποτέλεσμα που δεν έκανε σε καμία από τις δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν ενώ και τα δύο γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο.

Κάθε ομάδα είχε τα διαστήματα της αλλά καμία δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και έμειναν και οι δύο με έξι βαθμούς στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι τελικές και τα xgoals της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος
Οι τελικές και τα xgoals της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος SPORT24/OPTA

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες που είχαν από ένα γκολ, τα ίδια xgoals, σχεδόν τις ίδιες τελικές (12-13) και τις ίδιες τελικές στην εστία (3-3). Οπότε η ισοπαλία θα μπορούσε να πει κανεις πως ήρθε δίκαια στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Βόλος μπορεί να είχε ελαφρά υπεροχή και να κυκλοφόρησε περισσότερο τη μπάλα, κυρίως στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά από την άλλη η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν καλύτερη στις αντεπιθέσεις και το τρανζίσιον.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες απείλησαν από μια στατική φάση. Αρχικά στο 28' ο Κόντε έκανε μια εκτέλεση φάουλ από μακριά με τον Παπαδόπουλο να διώχνει τη μπάλα και ο Βόλος απάντησε στο 36' με εκτέλεση φάουλ του Μπερτόγλιο την οποία απομάκρυνε ο Κλέϊμαν.

Ωραίο γκολ ο Κιάκος για το 1-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε προβάδισμα στο δεύτερο μέρος στο 50' με ένα πολύ ωραίο γκολ του Κιάκου. Σε σέντρα του Σόρια από τα δεξιά ο μέσος των γηπεδούχων έβαλε ωραία το πόδι του με το εξωτερικό στο πρώτο δοκάρι και νίκησε τον Παπαδόπουλο για να κάνει το 1-0.

Ο Βόλος έδειξε να αιφνιδιάζεται από το γκολ που δέχτηκε και προσπάθησε να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Είχε δύο τελικές με τους Ντέλετιτς και Κορνέτ οι οποίες όμως δεν βρήκαν στόχο.

Ισοφάρισε ο Κόμπα που είχε μπει ως αλλαγή

Ο Κώστας Μπράτσος προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές στο 68' και ο Βόλος ανέβασε την απόδοση του, κράτησε περισσότερο τη μπάλα, άρχισε να πατάει περιοχή και στο 73' κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Κόμπα που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Ο Λούνα ήταν αυτός που έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Κόμπα στο δεύτερο δοκάρι να πιάνει την κεφαλιά και να νικάει τον Κλέϊμαν για το 1-1 του Βόλου.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ θα μπορούσε να πάρει ξανά προβάδισμα όταν ο Κόντε βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή μετά από σέντρα από τα δεξιά αλλά το σουτ του Ισπανού φορ ήταν αρκετά άστοχο.

Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος
Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος SPORT24/OPTA

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέϊμάν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριέντστρα (78' Γκάρο), Κιάκος (79' Έφορντ), Παμλίδης (68' Λιάσος), Ροσέρο (86' Λέο Μπατίστ), Κόντε (86' Μπαλάν).

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Τάχατος (68' Κίτσος), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (68' Κόμπα), Μπερτόλιο, Ντέλετιτς (84' Αχμέτ Εγκίν), Κορνέτ (67' Μαχαίρας), Γκαρσία.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ