ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος συνεργασίας με Στάνκο, Σνάιντερ και Γκαρντάβσκι

O παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα , Κέιλεμπ Στάνκο, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για ταΠΛΕΙ ΟΦ SUPERLEAGUE 2021-2022
O παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα , Κέιλεμπ Στάνκο, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας με τους Κέιλεμπ Στάνκο, Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ και Μίκαελ Γκαρντάβσκι το πρωί της Πέμπτης (23/6).

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μέσω ανακοίνωσης, επισημοποίησε το τέλος συνεργασίας με τους παίκτες της. Κέιλεμπ Στάνκο, Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ και Μίκαελ Γκαρντάβσκι.

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κέιλεμπ Στάνκο, Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ και Μίκαελ Γκαρντάβσκι. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους".

Ο Κέιλεμπ Στάνκο, ο 28χρονος μέσος από την Αμερική, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2022 από το Σινσινάτι, και με την ομάδα των Ιωαννίνων και 20 συμμετοχές και δύο ασίστ.

Ο Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ, 28χρονος Γερμανός φορ, υπέγραψε στα Γιάννινα το καλοκαίρι του 2021 από την Ρέγκενσμπουργκ και είχε 32 συνολικές εμφανίσεις και τέσσερα γκολ.

Ο Μίκαελ Γκαρντάβσκι, 31χρονος από την Γερμανία, που ήρθε το 2021 από την Κρακόβια, είχε 22 εμφανίσεις, ένα γκολ και δύο ασίστ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ