ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Θανάσης Στάικος

ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Θανάσης Στάικος
ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ / INTIME SPORTS

Μία μέρα μετά από τη βαριά ήττα από την Κηφισιά, ο Θανάσης Στάικος αποχαιρέτησε τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, γράφοντας τον επίλογο της παρουσίας στον πάγκο των Ηπειρωτών.

Ήταν εκ προοιμίου γνωστό πως στο παιχνίδι με την Κηφισιά, ο Θανάσης Στάικος έπαιζε τη θέση του. Η βαριά ήττα από τους νεοφώτιστους αποτέλεσε λοιπόν το κύκνειο άσμα του 43χρονου τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως επιβεβαιώθηκε το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου.

Κι αυτό γιατί ο Θανάσης Στάικος μετέβη στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ Γιάννινα για να ενημερώσει τους παίκτες πως αποχωρεί και να τους χαιρετήσει, έναν προς έναν. Ούτως ή άλλως, είχε προϊδεάσει για τις εξελίξεις, στη διάρκεια της press conference της Καισαριανής.

Ο Θανάσης Στάικος εργάστηκε για δυόμιση χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα (ένα χρόνο ως βοηθός του Ηρακλή Μεταξά κι ενάμιση χρόνο ως πρώτος προπονητής), έχοντας 49 αγώνες ως πρώτος, με 8 νίκες, 18 ισοπαλίες και 23 ήττες ως απολογισμό.

Έτσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα μπαίνει σε διαδικασία εύρεσης του διαδόχου, έχοντας μπροστά έναν πολύ κρίσιμο αγώνα, αυτόν με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην Ήπειρο, στην αγωνιστική αυλαία του 2023.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ