STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 0-1: Επιστροφή στις νίκες με Λάρσον και σε μπελάδες οι Ηπειρώτες

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΠΑΣ
Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΠΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League με τον Λάρσον να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 20'. Σε μπελάδες οι Ηπειρώτες που βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Ο Έρικ Λάρσον ήταν εκείνος που σκόραρε στο 20ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, ενώ οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις σημαντικές ευκαιρίες που είχαν.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 0-1: Επιστροφή στις νίκες με Λάρσον και σε μπελάδες οι Ηπειρώτες

Οι Κρητικοί έφτασαν τους 30 βαθμούς και είναι στο -3 από τον Ατρόμητο, που βρίσκεται στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπει σε μπελάδες καθώς έμεινε στους 23 πόντους, όσους έχει η Λαμία και δεν απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία είναι κοντά.

Το ματς

Οι πρώτες τελικές του παιχνιδιού ανήκαν στον ΠΑΣ Γιάννινα, με κεφαλιά του Εραμούσπε στο 2' και σουτ του Σόρια στο 8'. Σταδιακά ο ΟΦΗ άρχισε να παίρνει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να γίνειται απειλητικός. Στο 18' προειδοποίησε με τον Ντίκο, του οποίου η κεφαλιά πέρασε για λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα οι Κρητικοί έκαναν το 1-0.

Ο Ντίκο τράβηξε παίκτες πάνω του, γύρισε στον Τσιλιανίδη στην περιοχή. Εκείνος με τη σειρά του έστρωσε στον Λάρσον, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον Τζίνο, έκανε το σουτ με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να ισορροπήσουν με Πήλιο (34') και Παμλίδη (37'), χωρίς αποτέλεσμα.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Νίνης έβγαλε εξαιρετική σέντρα προς την περιοχή, ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά, όμως αστόχησε για λίγο. Το παιχνίδι είχε αρκετά γρήγορο ρυθμό, κάτι που ήθελαν να αξιοποιήσουν και οι δύο ομάδες.

Στο 66' ο Τσιντώτας έδιωξε με το πόδι προσπάθεια του Ντίκο από δύσκολη γωνία. Τρία λεπτά αργότερα οι Ηπειρώτες είχαν σπουδαία διπλή ευκαιρία. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Κρητικοί δεν απομάκρυναν, με τον Σόρια να πιάνει άουτ, αλλά να αστοχεί.

O ΠΑΣ Γιάννινα αύξησε την πίεσή του και στο 76' είχε νέα ευκαιρία με τον Μορέιρα, ενώ ο ΟΦΗ ήθελε να διαχειριστεί περισσότερο το προβάδισμα που είχε αποκτήσει από το πρώτο λεπτό. Οι Κρητικοί κράτησαν το 1-0 μέχρι το τέλος και έβαλαν τους Ηπειρώτες σε μπελάδες.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 0-1: Επιστροφή στις νίκες με Λάρσον και σε μπελάδες οι Ηπειρώτες

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πήλιος, Ριένστρα (46' Νίνης), Γκίνο (90+1' Τζίμας), Μπιλμπάο (81' Σταματελόπουλος), Παμλίδης (57' Ροσέρο), Μπάλαν, Μορέιρα

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Τοράρινσον, Λάρσον, Περέα, Νέιρα (68' Τοράλ), Βούρος, Μπάκιτς, Τσιλιανίδης (46' Ντιουσέ), Ντίκο (68' Φελίπε)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ