ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα μεταγραφές: Έκλεισε τον Μπαγκαλιάνη από τον Ολυμπιακό

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης
Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 21χρονου στόπερ, Πέτρου Μπαγκαλιάνη.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης. Οι Ηπειρώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 21χρονου στόπερ, ο οποίος πιθανότατα θα ταξιδέψει την Τρίτη (12/07) στα Ιωάννινα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στόχος είναι να πετάξει μαζί με την αποστολή την Τετάρτη (13/07) για το Κίελτσε της Πολωνίας, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα, μένει να γίνει γνωστό το deal μεταξύ των δύο πλευρών. Δηλαδή αν θα είναι με τη μορφή δανεισμού ή ως ελεύθερος, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης όπως συνέβη και στην περίπτωση του Χουάν Χοσέ Περέα με τον Παναθηναϊκό. Το πιθανότερο είναι πως ο νεαρός αμυντικός θα πάει στον ΠΑΣ ως δανεικός.

Ο Μπαγκαλιάνης αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 από τον Άρη και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε κυρίως με τον Ολυμπιακό Β' στη Super League 2, μετρώντας 25 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ φόρεσε και τρεις φορές τη φανέλα της πρώτης ομάδας, μία σε αγώνα του Κυπέλλου και δύο στα playoffs.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ