STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 2-0: Ουσιαστικός και νικητής ο ΠΑΣ

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν το γκολ επί της Λαμίας για την 11η αγωνιστική
Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν το γκολ επί της Λαμίας EUROKINISSI

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0 της Λαμίας, επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, όντας καλύτερος και ουσιαστικός κόντρα στους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Μια εύκολη νίκη πήρε το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στη Λαμία επικρατώντας με 2-0 με τους συνήθεις υπόπτους, Ελευθεριάδη και Παμλίδη να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα και να δίνουν τη νίκη στην ομάδα τους μετά από τέσσερα ματς.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν μια ακόμα ήττα και παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 11 αγωνιστικές ενώ ούτε στο ματς με τον ΠΑΣ έκαναν κάτι αξιόλογο ώστε να φτάσουν έστω στην διεκδίκηση της.

Οι γηπεδούχοι εκτός του ότι ήταν καλύτεροι ήταν και ουσιαστικοί και κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις τελικές που έκαναν και να φτάσουν στη νίκη. Το 1-0 έγινε με υπέροχο γκολ του Ελευθεριάδη από δύσκολο σημείο και με δύσκολο τρόπο όπως μπορεί να δει κανείς και από την Opta.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Βέβαια ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους φιλοξενούμενους με τον Χουτεσιώτη να περνάει ένα χαλαρό απόγευμα και τους γηπεδούχους με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης να φτάνουν και σε ένα δεύτερο γκολ με τον Παμλίδη με πέναλτι στο 85'.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Ο ΠΑΣ με αυτή τη νίκη ανέβηκε και άλλο βαθμολογικά ενώ η Λαμία παραμένει ουραγός και όσο περνάνε τα παιχνίδια τα πράγματα όλο και αρχίζουν να δυσκολεύουν για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΝΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΜΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ