ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα για τη ρατσιστική επίθεση στον Ρότα: "Θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε και να αποβάλλουμε τους υπανθρώπους"

Ο Λάζαρος Ρότα
Ο Λάζαρος Ρότα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση για τη ρατσιστική επίθεση μερίδας οπαδών της ομάδας προς τον Λάζαρο Ρότα μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως θα αποβάλλουν όσους συμμετείχαν στο περιστατικό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε θέση μέσω ανακοίνωσης για τη ρατσιστική επίθεση που έκανε μερίδα οπαδών της ομάδας προς τον Λάζαρο Ρότα μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Oι Ηπειρώτες υποστηρίζουν πως δεν θα ανεχτούν τέτοιες συμπεριφορές, χαρακτηρίζοντας "υπανθρώπους" όσους συμμετείχαν στο περιστατικό, ενώ τονίζουν πως θα κάνουν προσπάθεια να εντοπιστούν και να αποβληθούν από τον οργανισμό.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δεν ανέχτηκε ποτέ ούτε πρόκειται να ανεχτεί ρατσιστικές συμπεριφορές, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε και να αποβάλλουμε από τον οργανισμό μας τους όποιους υπανθρώπους συμμετείχαν στο περιστατικό απέναντι στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ..

Μας το επιβάλλει η ιστορία μας, μας το επιβάλλουν οι οπαδοί μας, μας το επιβάλλει η λογική, μας το επιβάλλει το ποδόσφαιρο που αγαπάμε".

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ