ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Γκαρντάβσκι η αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Μίκαελ Γκαρντάβσκι στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό
Ο Μίκαελ Γκαρντάβσκι στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (27/11) με την ΑΕΚ 19:30, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24) με τον Ηρακλή Μεταξά να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το παιχνίδι με την Ένωση. Εκτός ο Γκαρντάβσκι λόγω ίωσης, αλλά με νέο πρόσωπο τον Μπρένερ στην αποστολή.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί την ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες (27/11, 19:30, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24) και ο στόχος των Ηπειρωτών είναι να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, μετά τις νίκες με Παναιτωλικό και Άρη.

Ο Ηρακλής Μεταξάς μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Ένωση, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μίκαελ Γκαρντάβσκι, λόγω ίωσης αλλά και ο Αντώνης Οικονομόπουλος, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού την προηγούμενη αγωνιστική και θα επιστρέψει το 2022. Παράλληλα επέστρεψε στην αποστολή της Ένωσης ο Μπρένερ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Περέα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ