STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας 2-1: Τρίποντο - ανάσα με ανατροπή και νίκη μετά από 141 μέρες

Ο Παμλίδης πανηγυρίζει γκολ του στο ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας
Ο Παμλίδης πανηγυρίζει γκολ του στο ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας INTIME SPORTS

Τεράστια νίκη πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος με ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά επικράτησε 2-1 του Αστέρα. Δεύτερο τρίποντο για τους Ηπειρώτες στο πρωτάθλημα και πρώτο μετά από 141 μέρες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ένα τρίποντο-ανάσα. Οι Ηπειρώτες πανηγύρισαν τη δεύτερή τους νίκη στη Stoiximan Super League και πρώτη έπειτα από 141 μέρες, καθώς επικράτησαν 2-1 του Αστέρα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας 2-1: Τρίποντο - ανάσα με ανατροπή και νίκη μετά από 141 μέρες

Μάλιστα, οι παίκτες του Γρηγορίου τα κατάφεραν με ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με τον Μιριτέλο στο 10', αλλά οι Παμλίδης (32') και Λεό (36') έφεραν "τούμπα" το ματς.

Στην βαθμολογία, ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τους 12 πόντους και έπιασε την Κηφισιά, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην "ουρά" του πίνακα. Στην 6η θέση παρέμειναν οι Αρκάδες με 23 βαθμούς, αλλά πλησίασε στο -1 ο Ατρόμητος.

Το ματς

Ο Αστέρας ήταν εκείνος που μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, στην δεύτερη τελική του Μιριτέλο στο παιχνίδι. Ο Καστάνιο έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Αργεντινός επιθετικός κινήθηκε στην πλάτη του Παντελάκη και με προβολή νίκησε τον Κλέιμαν, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε την απόδοσή του και ειδικά μετά το 20ο λεπτό πίεσε. Στο 22' ο Σόρια εκτέλεσε φάουλ, ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να σταματάει στο δοκάρι. Οι Ηπειρώτες είχαν σειρά χαμένων τελικών και δημιουργούσαν κινδύνους μπροστά στην εστία του Παπαδόπουλου.

Στο 32' οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε το δυνατό του Κόντε, ο Παμλίδης πήρε το ριμπάουντ και από δύσκολη γωνία έκανε το διαγώνιο σουτ με τη μία για το 1-1. Οι Ηπειρώτες δεν έμειναν εκεί και τέσσερα λεπτά αργότερα σημείωσαν και το 2-1, φέρνοντας "τούμπα" το ματς.

Ο Σόρια εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Λεό πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 44' ο Αστέρας απείλησε, με τον Ρεγκίς να σουτάρει με τη μία, αλλά την μπάλα να φεύγει δίπλα από την εστία του τερματοφύλακα των Ηπειρωτών.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο μέρος είχε ως πρώτο μέλημά του να προασπιστεί το προβάδισμα που είχε αποκτήσει στο πρώτο 45λεπτο. Οι Ηπειρώτες πίεζαν ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, για να μην αφήσουν τον Αστέρα να κάνει το παιχνίδι του.

Στο 57' οι Αρκάδες απείλησα με ωραίο γυριστό σουτ του Κρέσπι εκτός περιοχής, ενώ στο 67' μία αδύναμη κεφαλιά του Μιριτέλο κατέληξε στην αγκαλιά του Κλέιμαν. Από τον Αστέρα έλειπε η μεγάλη ευκαιρία, με τους Ηπειρώτες να κρατούν στα χέρια τους τη νίκη.

Στο 90+1' η κεφαλιά του Μάντζη μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ και λίγο αργότερα το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη.

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας 2-1: Τρίποντο - ανάσα με ανατροπή και νίκη μετά από 141 μέρες
  • ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Ροσέρο (90' Κιάκος), Καραχάλιος, Τζίνο, Παμλίδης, Λεό (76' Μπάλαν), Κόντε (76' Ριένστρα)
  • ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Καστάνιο (88' Βαλιέντε), Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης (74' Άλβαρες), Μουνάφο, Γκος (46' Αλάγκμπε), Σίτο (64' Ντιάρα), Ρεγκίς (74' Μάντζης), Ζουγλής, Μιριτέλο
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ