ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Εξετάζει Άρθουρ Πάπας για αντι-Μεταξά

Ο Άρθουρ Πάπας
Ο Άρθουρ Πάπας ARTHUR PAPAS SOCIAL MEDIA

Ο Ηρακλής Μεταξάς έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα πως θα συνεχίσει στον Αστέρα, με τον Ελληνοαυστραλό προπονητή, Άρθουρ Πάπας να έχει προταθεί στους Ηπειρώτες ως διάδοχός του, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνει την Τρίτη (17/05) μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, η οποία τον βρήκε να τερματίζει στην 6η θέση του πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας μία εξαιρετική εικόνα καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πλέον, οι διοικούντες την ομάδα καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τη νέα χρονιά, η οποία δεν θα έχει τον Ηρακλή Μεταξά στην τεχνική ηγεσία.

Ο 56χρονος προπονητής έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του ΠΑΣ ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος και κατέβαλε τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του. Η αλήθεια είναι πως οι Ηπειρώτες, παρά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, δεν έχουν μπει σε συζητήσεις για τη διάδοχη κατάσταση, καθώς περιμένουν να ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί για αντι-Μεταξάς είναι ο 42χρονος Ελληνοαυστραλός προπονητής, Άρθουρ Πάπας (κατά κόσμον Παπασταμάτης), ο οποίος αποτέλεσε στενό συνεργάτη του Άγγελου Ποστέκογλου στη Yokohama Marinos για δύο χρόνια (2019-21).

Ο Πάπας έχει αναλάβει από το περασμένο καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της Newcastle Jets που αγωνίζεται στην A-League της Αυστραλίας, ενώ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το τέλος της σεζόν 2023/24. Παρ' όλα αυτά, δεν αποκλείεται να βρεθεί η "χρυσή" τομή και να λύσει τη συνεργασία του σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον από την πλευρά του ΠΑΣ.

Ο 42χρονος τεχνικός κατά το παρελθόν έχει βρεθεί στο τεχνικό επιτελείο ομάδων όπως η FC Goa, η NorthEast United που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Ινδίας, ενώ ως πρώτος προπονητής, πέρα από τη Newcastle Jets, έχει καθίσει στον πάγκο και της Kagoshima United από την Ιαπωνία.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ