STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 0-0: Τα μούσκεψαν και αρκέστηκαν στην ισοπαλία

Φωτογραφία από την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη
Φωτογραφία από την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και σε ένα ματς που έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες στα Γιάννινα υποχρεώθηκε σε ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ. (VIDEO)

Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες σε ένα βαρύ τερέν και υπό καταρρακτώδη βροχή ο Άρης υποχρεώθηκε σε ισοπαλία εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Και οι δύο ομάδες είχαν λίγες καλές φάσεις, μόλις τρεις τελικές στην εστία καθώς δεν μπορούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο ποιότητας με την μπάλα κάτω. Οπότε το τελικό 0-0 ήταν φυσιολογικό.

Ο Άρης μετά την απώλεια βαθμών στα Γιάννινα έμεινε οκτώ βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό στη μάχη του πρωταθλήματος ενώ ο ΠΑΣ πήρε ένα σημαντικό πόντο.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν βέβαια γκολ με τον Μαντσίνι στο 33' το οποίο ακυρώθηκε ως φάουλ στην αρχή της φάσης από τον Μάνο στον Χουτεσιώτη μετά τη χρήση του VAR.

ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΣ

Στο πρώτο 45λεπτο ο Άρης είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, αλλά απειλούσε μόνο έξω από την περιοχή με τα περισσότερα σουτ όμως να φεύγουν εκτός εστίας του Χουτεσιώτη. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο απειλητικοί στο πρώτο μέρος με τους Καρτάλη, Παμλίδη και Σιόντη να σπαταλούν τις ευκαιρίες που είχαν.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΜΠΟΥΣΕΡ

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης και πάλι είχε την υπεροχή έψαξε το γκολ, είχε περισσότερες τελικές ευκαιρίες απ' ότι στο πρώτο 45λεπτο αλλά αλλά οι τελικές που δημιούργησε δεν ήταν ικανές για να απειλήσουν την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα. Είτε έφευγαν εκτός της εστίας του Γιαννιώτη, είτε κόντραραν στην πολυπρόσωπη άμυνα των Ιωαννίνων.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που αν και είχαν λιγότερες τελικές από ότι στο πρώτο μέρος είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία στο 77' με τον Μπουσέρ να σώζει την εστία του σε πλασέ του Παμλίδη από κοντά.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ