ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε Βασίλη Σούλη

Ο Βασίλης Σούλης με τη φανέλα της Παναχαϊκής
Ο Βασίλης Σούλης με τη φανέλα της Παναχαϊκής PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Σούλη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Λευτέρη Χουτεσιώτη στην ομάδα τερματοφυλάκων των Ηπειρωτών.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Σούλης, με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 26χρονο τερματοφύλακα.

Ο Σούλης έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες της Παναχαϊκής και του Πλατανιά, ενώ ο ΠΑΣ είναι η πρώτη ομάδα που θα αγωνιστεί σε επίπεδο Super League Interwetten.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα: " Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Βασίλη Σούλη.

Ο Βασίλης είναι γεννηθείς στις 7/12/1994 κατάγεται από την Πάτρα και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες της Παναχαϊκής, του Πλατανιά, του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, της Δόξας Μανωλάδας και της Θύελλας Πατρών.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr: “Είναι μεγάλη μου χαρά που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του ιστορικού ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας.”

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ