ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αχμάντ Μέντες Μορέιρα

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ, Αχμάντ Μέντες Μορέιρα
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ, Αχμάντ Μέντες Μορέιρα PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / YOUTUBE _ S SYLLA

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού από τη Γουϊνέα, Αχμάντ Μέντες Μορέιρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ολλανδική Εξέλσιορ.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και με τη βούλα ο 26χρονος αριστεροπόδορος μεσοεπιθετικός, Αχμάντ Μέντες Μορέιρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ολλανδική Εξέλσιορ.

Ο Μορέιρα είχε ενσωματωθεί ήδη στους Ηπειρώτες, καθώς χθες (05/08) είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Ηρακλή Μεταξά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ahmad Mendes Moreira.

Ο 26χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Feyernoord και έχει φορέσει τη φανέλα των ομάδων Excelsior, Groningen FC, Telstar, Kozakken Boys, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Γουινέας.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ανυπόμονος που θα αγωνιστώ για 1η φορά εκτός της χώρας μου. Ήδη γνωρίστηκα με τους συμπαίχτες μου, το προπονητικό team και την υπόλοιπη ομάδα και ανυπομονώ να γνωρίσω και τους οπαδούς μας. Ελπίζω να έχουμε υγεία και καλά αποτελέσματα στη σεζόν.”

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ