ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Παρουσιάστηκε ο Ανυφαντάκης

Παρουσιάστηκε ο Ανυφαντάκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιδιοκτήτης του Πανθρακικού, Τάσος Καραολάνης, παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας, Κώστα Ανυφαντάκη και τους συνεργάτες του.

Την Παρασκευή (22/07) πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Πανθρακικού, Κώστα Ανυφαντάκη, και των συνεργατών του, Παναγιώτη Διακάκη (βοηθός προπονητή) και Φίλιππου Μπολοβίνη (προπονητής τερματοφυλάκων), από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Τάσο Καραολάνη.

Πρώτος το λόγο πήρε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Τάσος Καραολάνης, ο οποίος ανέφερε:

«Ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι ένας άνθρωπος, που τον εκτιμούμε ιδιαίτερα, τόσο σαν χαρακτήρα όσο και σαν προπονητή. Εδώ και αρκετό καιρό είχαμε επικοινωνία μαζί του και καταλήξαμε να συνεργαστούμε από φέτος, που η ομάδα μας ανοίγει ένα καινούριο κύκλο, αφού έκλεισε προσωρινά αυτός της Super League. Είναι ένας προπονητής με δίψα για δουλειά και διάκριση κι ευελπιστούμε ότι θα μας δικαιώσει.

Για τη νέα χρονιά, που θα μας βρει στο πρωτάθλημα της Football League, ο στόχος μας, σε αγωνιστικό επίπεδο, είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο κορμό, μαζί με τους παίκτες που έχουν διατηρηθεί στο ρόστερ. Ένα μείγμα νεαρών και ταλαντούχων παικτών, ορισμένοι εκ των οποίων θα προέρχονται από την περιοχή μας και την ομάδα μας, και κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών. Θέλουμε να χτίσουμε με τον κόουτς μια ομάδα φιλόδοξη, η οποία θα ευχαριστεί τους φιλάθλους που θα έρχονται στο γήπεδο σε κάθε αγώνα και θα μπορέσει, με σταθερά βήματα μες στα επόμενα χρόνια, να επανέλθει στη Super League.

Παράλληλα, για εμάς σαν διοίκηση συνιστά πρόκληση το να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο ο Πανθρακικός και να φέρνει επιτυχίες στην Κομοτηνή και τη Θράκη. Ταυτόχρονα, ωστόσο, είναι ανάγκη να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση της ομάδας, προκειμένου να καταστεί εφικτό το παραπάνω.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί για τα λάθη μας και ζητάμε από τον κόσμο της Κομοτηνής και της Θράκης, όλους όσους έχουν αγαπήσει τον Πανθρακικό, έχουν χαρεί με τις επιτυχίες της ομάδας κι έχουν πονέσει στις δύσκολες στιγμές, να είναι δίπλα μας. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας και να συνεχίσουμε να στολίζουμε την πόλη με δόξα και τιμές».

Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής του Πανθρακικού, Κώστας Ανυφαντάκης, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Καραολάνη και γενικά τους ανθρώπους του Πανθρακικού για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλουν. Η ομάδα έχει ένα όραμα για τη δημιουργία ενός νεανικού συνόλου ποδοσφαιριστών, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, με παίκτες φιλόδοξους, με θέληση να διακριθούν. Αυτό είναι κάτι που εξαρχής με ενδιέφερε.

Παράλληλα, φυσικά, για εμένα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως έρχομαι σε μια ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια, με τις επιτυχίες που είχε, κατάφερε να δημιουργήσει μία πάρα πολύ καλή φήμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Πανθρακικός, όπως έχω διαπιστώσει πλέον και με προσωπική εμπειρία, αποτελεί μια ομάδα άριστα οργανωμένη σε όλους τους τομείς, με ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο και γήπεδο.

Ο στόχος μας είναι οι φίλαθλοί μας να ευχαριστιούνται με αυτό που θα βλέπουν στο γήπεδο. Η ομάδα μας να τρέχει, να διεκδικεί, οι παίκτες να μάχονται για τη φανέλα που θα φοράνε. Αν προχωρήσουμε με βάση το όραμα που έχουμε με τη διοίκηση, σε βάθος 2-3 χρόνων θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την επιστροφή μας στη Super League. Αν μας δοθεί νωρίτερα η ευκαιρία, βέβαια, θα προσπαθήσουμε.

Ο Πανθρακικός είναι υπόθεση όλης της Κομοτηνής, όλης της Θράκης. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας στη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε. Με υπομονή και θετική ενέργεια από όλη την πόλη θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ