ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσία Μελισσανίδη, Μαρινάκη και Αλαφούζου η συνάντηση με Μητσοτάκη και Τσέφεριν

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντσερ Τσέφεριν θα παρευρεθούν και οι κ.κ. Μελισσανίδης, Μαρινάκης και Αλαφούζος.

Γνωστές έγιναν οι λεπτομέρειες της συνάντησης ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντσερ Τσέφεριν με τους εκπροσώπους των Big 4.

Αρχικά οι δύο άνδρες θα συζητήσουν μόνοι τους και περίπου στις 11 π.μ. θα αρχίσει η συνάντηση με τους εκπροσώπους του Big4.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, στη σύσκεψη θα βρεθούν οι κ.κ. Δημήτρης Μελισσανίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ.

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν επίσης ο νέος αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο πρόεδρος της UEFA θα έχει συνάντηση και με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ