ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Παρουσία προέδρου η προπόνηση

New Image INTIME SPORTS

Με την παρουσία των μεγαλομετόχων της ομάδας Κώστα Χρυσοχοϊδη και Γιάννη Καμπούρη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας

Οι “κυανέρυθροι” ασχολήθηκαν πολύ με την τακτική που θα ακολουθήσουν αλλά με τους δυο τραυματίες να μην ακολουθούν κανονικούς ρυθμούς .

Ο Γιάννης Χρήστου αλλά και ο Νίκος Γεωργιάδης γυμνάσθηκαν μόνοι τους ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής.



Οι παίκτες του Διαγόρα θα προπονηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο οπότε και ο Γιώργος Φοιρός θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ του αγώνα.



Στο μεταξύ υπάρχει κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας που αναμένεται να είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας στον αγώνα κατά του Ολυμπιακού Βόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ