ΑΡΗΣ

Πάρντιου: "Θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ματέο Γκαρσία, αξίζαμε να κερδίσουμε"

Ο Άλαν Πάρντιου
Ο Άλαν Πάρντιου INTIME

Ο Άλαν Πάρντιου δήλωσε αμέσως μετά το ματς με τον ΟΦΗ ότι ο Άρης άξιζε να κερδίσει το παιχνίδι, ενώ θεωρεί ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Ματέο Γκαρσία.

Ο Άλαν Πάρντιου στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Άρης είχε καλή λειτουργία απέναντι στον ΟΦΗ και άξιζε το τρίποντο, ενώ τόνισε ότι το γκολ του Ματέο Γκαρσία που ακυρώθηκε για οφσάιντ, έπρεπε να μετρήσει κανονικά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πάρντιου στη συνέντευξη Τύπου: "Είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα. Η δομή και η λειτουργία της ομάδας ήταν καλή. Είχαμε την κατοχή, την υπεροχή, πολλές ευκαιρίες αλλά το αποτέλεσμα μας αφήνει με απογοήτευση. Ο τρόπος προσέγγισης του αγώνα ήταν ο σωστός καθώς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν θυμάμαι σε άλλο παιχνίδι να είχαμε τόσες. Δεν μπορώ να το πιστέψω πώς δεν βάλαμε το δεύτερο γκολ".

Για το ότι ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ: "Ξέρω, δεν χρειάζεται να μου το υπενθυμίσετε. Αμυντικά σταθήκαμε καλύτερα και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Στις στατικές φάσεις ήμασταν πιο δυνατοί αλλά δυστυχώς στην πρώτη φάση του αντιπάλου στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε το γκολ.

Μας εκνευρίζει το ότι δεχθήκαμε πάλι πρώτοι γκολ. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σ’ αυτό το κομμάτι όπως και στο αντίστοιχο επιθετικό. Νομίζω ότι μας άξιζε να κερδίσουμε το παιχνίδι, το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς μας".

Για το ότι μετά από κάθε παιχνίδι προκύπτει κι ένας άλλος προβληματισμός: "Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε κάποιες καλές στιγμές αλλά σήμερα είχαμε καθαρές ευκαιρίες. Όταν δεν τις κάνεις γκολ, είσαι με τον κίνδυνο να δεχθείς γκολ. Είναι ένα θέμα το οποίο θα αντιμετωπίσουμε για να έρθει το γκολ. Πιστεύω ότι το γκολ που πετύχαμε με τον Ματέο Γκαρσία θα έπρεπε να μετρήσει".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ