ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Parisien: "Κανείς δεν ξέρει εάν ο Ποτσετίνο θα είναι προπονητής της Παρί την άλλη εβδομάδα"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Παρί κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Μπρεστ | 20 Αυγύστου 2021
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Παρί κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Μπρεστ | 20 Αυγύστου 2021 @2021 DANIEL COLER/AP IMAGES

Με νέα δημοσιεύματά της η "Parisien" επιμένει ότι ο Ποτσετίνο είναι προ της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν για να επιστρέψει στην Αγγλία για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρώτο φαβορί ο Ζιντάν για να τον αντικαταστήσει.

Ως θέμα ημερών παρουσιάζει το διαζύγιο της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο η "Parisien", η οποία επιμένει ότι η υπόθεση είναι τελειωμένη.

Ο Αργεντινός φέρεται να μην έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη Γαλλία παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας του έδωσε τη δυνατότητα να έχει έναν γαλαξία αστέρων.

"Είναι δεδομένο ότι οι δύο πλευρές δεν πρόκειται να συνεχίσουν μέχρι το 2023, που λήγει το συμβόλαιό τους. Όλα μπορούν να γίνουν πολύ γρήγορα και μάλιστα εντός της Παρί κανείς δεν ξέρει αν ο Ποτσετίνο θα είναι προπονητής της την επόμενη εβδομάδα", σημειώνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Ο Ποτσετίνο φέρεται να έχει δεχτεί ήδη κρούση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ υπάρχουν φήμες πως η υπόθεση έχει πάει και ένα βήμα παρακάτω.

Την ίδια ώρα ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να είναι ο επικρατέστερος να αναλάβει την Παρί Σεν Ζερμέν εφόσον όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ