ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Το θηρίο Κέιλορ Νάβας και τα 14 χρόνια γάμου με την εντυπωσιακή του σύζυγο

Ο Νάβας με την αγαπημένη του
Ο Νάβας με την αγαπημένη του INSTAGRAM / @ANDREASALASB

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Κέιλορ Νάβας, Αντρέα Σάλας, τα δεκατέσσερα χρόνια γάμου και η ζωή του ζευγαριού.

Ο Κέιλορ Νάβας είναι πολλά χρόνια σε σχέση με την εντυπωσιακή Αντρέα Σάλας, η οποία είναι κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον τερματοφύλακα της Παρί.

Η Άντρεα ασχολούνταν πολλά χρόνια με το μόντελινγκ, συνεργάστηκε με πολλές εταιρίες και σχεδιαστές και αμέτρητες μάρκες. Το 2008 εγκατέλειψε το χώρο της μόδας, όπου ένιωθε δυστυχισμένη και στράφηκε στη θρησκεία, προκειμένου να βρει τον εαυτό της.

Πέρα από όλα τα άλλα της εγχειρήματα είναι ιδιοκτήτρια ενός γυμναστηρίου. Το έντονο ενδιαφέρον της για τη γυμναστική μετέτρεψε το πάθος της σε επάγγελμα.

Ο Νάβας γνωρίστηκε με την 41χρονη το 2008 και έναν χρόνο αργότερα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους. Η Άντρεα έχει ακόμα μία κόρη από τον προηγούμενό της γάμο, την Ντανιέλα.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει από κοινού δημιουργήσει ένα ίδρυμα, προκειμένου να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η εντυπωσιακή Αντρέα Σάλας στηρίζει τον Νάβας σε κάθε του προσπάθεια. Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας χρονιάς έστειλε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στον Κοσταρικανό τερματοφύλακα, μέσω ενός στόρι στο Instagram.

"Το θηρίο του σπιτιού επιστρέφει με αυτό το χαμόγελο που σε κάνει να ερωτεύεσαι με περισσότερη δύναμη από ποτέ. Σε αγαπάμε, μου αρέσει να σε βλέπω ευτυχισμένο. Ευτυχισμένο το 2024 σε όλους, σε όλους εκείνους που δεν τα παρατάνε, σε εκείνους που, παρόλο που οι συνθήκες φαίνονται δύσκολες, συνεχίζουν να παλεύουν με τα πάντα", σχολίασε πάνω στο video που ανήρτησε.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ