ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Παρί: Ο Μέσι είναι μεταξύ των κρουσμάτων κορονοϊού

Ο Λιονέλ Μέσι της Παρί σε στιγμιότυπο κόντρα στη Λοριάν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Μουστουάρ", Λοριάν | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι της Παρί σε στιγμιότυπο κόντρα στη Λοριάν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Μουστουάρ", Λοριάν | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι αλλά και οι Ζουάν Μπερνάτ, Σέρχιο Ρίκο και Νάθαν Μπιτουμαζάλα είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Παραμένει στη Βραζιλία για θεραπεία ο Νεϊμάρ.

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι θα πορευτεί τις πρώτες μέρες του νέου έτους η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι Παριζιάνοι ανακοίνωσαν ότι στα τελευταία τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκε η ομάδα βρέθηκε θετικός τόσο ο "Pulga", όσο και οι Σέρχιο Ρίκο, Ζουάν Μπερνάτ και Νάθαν Μπιτουμαζάλα.

Οι Παριζιάνοι ανακοίνωσαν χθες (01/01) ότι είχαν βρεθεί τέσσερις ποδοσφαιριστές στον κορονοϊό και σήμερα αποκάλυψε τα όνομά τους, τονίζοντας ότι ένας από αυτούς είναι ο Αργεντινός σούπερ σταρ. Από εκεί και πέρα, ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει τη θεραπεία του στη Βραζιλία μέχρι τις 9 Ιανουαρίου και αφού επιστρέψει θα μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις μήνες.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ