ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Τα βρήκε με Ασένσιο που φεύγει απ' τη Ρεάλ με 17 τρόπαια

Ο Μάρκο Ασένσιο πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στη Βαλένθια
Ο Μάρκο Ασένσιο πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στη Βαλένθια © 2023 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Η θητεία του Μάρκος Ασένσιο στη Ρεάλ ολοκληρώνεται με 17 τρόπαια, αφού το καλοκαίρι θα ενταχθεί στην Παρί.

Ο Μάρκος Ασένσιο θα αλλάξει επαγγελματική στέγη έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία ως μέλος της Ρεάλ. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι κι έχει αρνηθεί ήδη την πρόταση ανανέωσης των "μερένγκες", αφού γνωρίζει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Η Παρί τα βρήκε με τον Ισπανό διεθνή για συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετησίως περί τα 10.000.000 ευρώ σε μισθό και μπόνους και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή των συμβολαίων.

Ο Ασένσιο φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των "μερένγκες" το καλοκαίρι του 2016, ως μεταγραφή από τη Μαγιόρκα από τον Δεκέμβριο του 2014. Τη σεζόν 2014-2015 παρέμεινε στις Βαλεαρίδες Νήσους ως δανεικός και με τον ίδιο τρόπο αγωνίστηκε στην Εσπανιόλ το 2015-2016.

Στις επτά γεμάτες σεζόν στη Ρεάλ κατέκτησε συνολικά 17 τρόπαια, όμως ένας σοβαρός τραυματισμό το 2019-2020 σταμάτησε την εξέλιξή του. Τα τελευταία χρόνια έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα και μπορεί φέτος να συμπλήρωσε 50 συμμετοχές με δώδεκα γκολ και οκτώ ασίστ, όμως δεν ήταν ικανοποιημένος από τα λεπτά συμμετοχής και γι' αυτό έψαχνε την αποχώρηση.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ