ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Σκέφτεται να χρίσει αρχηγό της τον Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με την Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μονακό | 12 Δεκεμβρίου 2021
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με την Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μονακό | 12 Δεκεμβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Το ματς απέναντι στην Ρεάλ κατέδειξε πως υπήρχε και έλλειμμα ηγεσίας στην Παρί στο χορτάρι του Μπερναμπέου, με την Equipe να αποκαλύπτει πως η διοίκηση των Παριζιάνων εξετάζει σοβαρά να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ οδεύει προς το τέλος το συμβολαίου του με την Παρί μετά από μία άκρως επιτυχημένη πενταετία σε αυτήν και οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας αναζητούν τη φόρμουλα για να τον πείσουν να παραμείνει σε αυτούς και να κλείσει τα αυτιά του στις ισπανικές σειρήνες που ηχούν εκκωφαντικά εδώ και καιρό (βλ. Ρεάλ Μαδρίτης).

Μέχρι στιγμής οι όποιες προσπάθειές τους για να τον κάνουν να υπογράψει έχουν πέσει στο κενό, με τους διοικούντες τον γαλλικό σύλλογο να μην εγκαταλείπουν πάντως την προσπάθειά τους και να έχουν βρει έναν ακόμα τρόπο για να του δείξουν το σεβασμό και την εκτίμηση που έχουν προς το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την Equipe, αυτό θα το καταστήσουν σαφές μέσα από μία κίνηση που δεν θα γεμίσει με έξτρα εκατομμύρια ευρώ τον τραπεζικό λογαριασμό του 23χρονου Γάλλου αλλά θα τονώσει το "εγώ" του δεύτερου σκόρερ στην ιστορία της Παρί (πίσω μόνο από τον Έντινσον Καβάνι).

Συγκεκριμένα θα το κάνουν μέσω μίας συμβολικής ενέργειας, προσφέροντας στον Εμπαπέ το περιβραχιόνιο του αρχηγού ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την αποχώρηση του Τιάγκο Σίλβα, αυτό πήγε στον Μαρκίνιος, με τους Παριζιάνους να θεωρούν πάντως ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν εμπνέει σε τόσο μεγάλο βαθμό τους συμπαίκτες του όπως φάνηκε στο κάζο του Μπερναμπέου για τους 16 του Champions League και να είναι έτοιμοι να το δώσουν στον Εμπαπέ, δείχνοντάς του έτσι πόσο τον υπολογίζουν και τον σέβονται.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ