ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Το "penaltygate" χειροτέρεψε τις σχέσεις Νεϊμάρ - Εμπαπέ

Οι Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ στην προετοιμασία της Παρί Σεν Ζερμέν
Οι Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ στην προετοιμασία της Παρί Σεν Ζερμέν AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Η κόντρα μεταξύ Νεϊμάρ και Εμπαπέ για την εκτέλεση του δεύτερου πέναλτι κόντρα στη Μονπελιέ έχει βάλει πυρκαγιά στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τους επιτελείς (τεχνικό τιμ, διοίκηση) να ψάχνουν λύση στη συνύπαρξη των δύο ποδοσφαιριστών στ' αποδυτήρια.

Η Παρί Σεν Ζερμέν άρχισε τη νέα σεζόν στη Ligue 1 με δύο πεντάρες, όμως αυτό δεν μοιάζει αρκετό προκειμένου το κλίμα να είναι καλό στα αποδυτήρια. Δεν είναι κρυφό πλέον οι σχέσεις Νεϊμάρ και Εμπαπέ βρίσκονται, αν όχι σε οριακό, σίγουρα σ' ένα παγωμένο σημείο.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε μια αδιανόητη αντίδραση όταν ο Βιτίνια δεν του πάσαρε την μπάλα σε αντεπίθεση του αγώνα κόντρα στη Μονπελιέ, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον "Νέι", όταν ο Βραζιλιάνος πήγε να εκτελέσει το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η Παρί.

Λίγο πριν στήσει την μπάλα στη βούλα, ο Εμπαπέ τον πλησίασε για να αναλάβει εκείνος το χτύπημα με τον Νεϊμάρ να δυσανασχετεί με την απόφασή του. Νωρίτερα, άλλωστε, ο Εμπαπέ είχε αστοχήσει από το ίδιο σημείο.

Η νέα κόντρα για τα πέναλτι και το ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών έχει ήδη κερδίσει όνομα. Είναι το penaltygate που αναπόφευκτα θ' απασχολήσει τόσο την τεχνική ηγεσία της Παρί (Γκαλτιέ) όσο και τη διοίκηση (Κάμπος, Κελαϊφί) μέσα στο επόμενο διάστημα.

Άλλωστε υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Εμπαπέ να εισηγείται στους διοικούντες την Παρί να απομακρύνουν τον Νεϊμάρ από την ομάδα, κάτι που υπενθύμισε και ο δημοσιογράφος Ρομέν Μολίνα σε ανάρτησή του, ρίχνοντας επιπλέον λάδι στη φωτιά.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ