ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Συμφώνησε με τον Ασράφ Χακίμι

Ο Ασράφ Χακίμι κοντρολάρει την μπάλα στο παιχνίδι της Ίντερ με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο.
Ο Ασράφ Χακίμι κοντρολάρει την μπάλα στο παιχνίδι της Ίντερ με τη Μίλαν © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε με τον Ασράφ Χακίμι, σύμφωνα με το RMC Sport, και πλέον μένει να υπάρξει συμφωνία και με την Ίντερ, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η μετακίνηση του Ασράφ Χακίμι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 22χρονος Μαροκινός αποτελεί προτεραιότητα για τους Παριζιάνους και θα κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του RMC Sport, ο Χακίμι θέλει να πάρει τη μεταγραφή απ' την Ίντερ στο Παρίσι. Μάλιστα, οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πλέον, απομένει να υπάρξει και συμφωνία μεταξύ των ομάδων. Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Παρί και Ίντερ βαίνουν καλώς με τις δύο ομάδες να έχουν έρθει αρκετά κοντά. Deal ακόμη δεν υπάρχει, όμως όλες οι πλευρές είναι αισιόδοξες για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει συγκεκριμένα πως οι Παριζιάνοι έχουν καταθέσει σούπερ πρόταση στην Ιντερ, η οποία κυμαίνεται μεταξύ 55 και 60 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή η κίνηση θέτει εκτός ανταγωνισμού την Μπάγερν που ενδιαφέρθηκε επίσης.

Σημειώνεται πως ο Χακίμι ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Κόντε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με τον 22χρονο να αγωνίζεται στα 36 από τα τα 38 ματς πρωταθλήματος έχοντας επτά γκολ στο ενεργητικό του με τη νερατζούρα φανέλα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ