ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν-Ζερμέν: Ο Ραμπιό το "έκαψε" σε ντισκοτέκ μετά τον αποκλεισμό (VIDEO)

PSG's Adrien Rabiot controls the ball during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Reims at Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Adrien Rabiot controls the ball during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Reims at Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο Γάλλος μέσος, Αντριάν Ραμπιό, ο οποίος είναι "ξένο σώμα" για την Παρί Σεν-Ζερμέν λόγω της απόφασής του να μην ανανεώσει, διασκέδασε ξέφρενα μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του σε ντισκοτέκ της γαλλικής πρωτεύουσας μέχρι τα ξημερώματα. (VIDEO)

Η Παρί Σεν-Ζερμέν γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις κι έμεινε εκτός προημιτελικών Champions League. Ο 23χρονος Γάλλος διεθνής μέσος είναι εκτός πλάνων του Τόμας Τούχελ μετά την απόφασή του να μην επεκτείνει τη συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα, η οποία εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο.

Μάλιστα οι φήμες που τον θέλουν να έχει υπογράψει με την Μπαρτσελόνα οργιάζουν. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, παραμένει στέλεχος της πρωτοπόρου της Ligue 1. Αντί να διατηρήσει χαμηλό προφίλ, προτίμησε να διασκεδάσει σε ντισκοτέκ της γαλλικής πρωτεύουσας μέχρι τα ξημερώματα.

Ο Ραμπιό πήρε μέρος σε καρναβαλικές εκδηλώσεις υπό τους ήχους βραζιλιάνικης μουσικής Ακολούθησε κατακραυγή για τη στάση του στα social media, καθώς δεν σεβάστηκε την απογοήτευση των συμπαικτών του. Δείτε το video:

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ