ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο όρος στο συμβόλαιο του Εμπαπέ και ο φόβος για νέο θερμό καλοκαίρι

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε φιλικό στο Τόκιο
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε φιλικό στο Τόκιο © 2022 EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Το νέο συμβόλαιο του Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει ειδικό όρο για το καλοκαίρι του 2024 και ήδη στη Γαλλία υπάρχουν σενάρια για το μέλλον του.

Τον Μάιο η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ μέχρι το 2025 δίνοντας του τεράστιες απολαβές για να παραμείνει στο Παρίσι.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe" οι Παριζιάνοι απλά κέρδισαν χρόνο αφού είναι εξαιρετικά πιθανό σύντομα να βρεθούν ξανά στη θέση που ήταν το προηγούμενο.

Η συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές δεν αφορά κλειστό τριετές συμβόλαιο, αλλά για 2+1. Το καλοκαίρι του 2024 υπάρχει οψιόν η οποία βρίσκεται στα χέρια του Εμπαπέ.

Τι εννοούμε με αυτό; Ότι ο Γάλλος επιθετικός θα επιλέξει εάν θα την ενεργοποιήσει ή όχι. Κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Αυτό σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο του 2024 ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί δίχως η Παρί Σεν Ζερμέν να μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα.

Έτσι, ουσιαστικά οι Παριζιάνοι με τη συμφωνία που έκαναν τον περασμένο χρόνο κέρδισαν περίπου ένα χρόνο με τον Γάλλο σούπερ σταρ στο ρόστερ τους και από το καλοκαίρι του 2023 μπορεί να βρεθούν ξανά μπλεγμένοι σε σενάρια σχετικά με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ