ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ θα γνωστοποιήσει την απόφαση για το μέλλον του μετά το τέλος της σεζόν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 SCOTT HEPPELL / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα ενημερώσει για το τι πρόκειται να κάνει με την καριέρα του αφότου ολοκληρωθεί η χρονιά, όπως ανέφερε η MARCA σε δημοσίευμά της.

Μπορεί η σεζόν να έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά για την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Ligue 1, ενόσω έχει τεθεί εκτός στόχων σε Champions League και Κύπελλο Γαλλίας, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να έχουμε άμεσες εξελίξεις στο σίριαλ με τον Εμπαπέ.

Η μαδριλένικη εφημερίδα MARCA ανέφερε στο δευτεριάτικο φύλλο της ότι καθετί που αφορά το μέλλον του θα διευκρινιστεί στις 21 Μαΐου ή αλλιώς μετά τη λήξη της σεζόν. Μόνο τότε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις του, σεβόμενος και τις δύο πλευρές.

Το δημοσίευμα μετέφερε επίσης ότι στη Ρεάλ είναι πεπεισμένοι ότι η υπόθεση θα έχει αίσια έκβαση και ότι ο Εμπαπέ θα μετακινηθεί στη Μαδρίτη στο τέλος της σεζόν.

Οι μερένγκες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ρίντιγκερ, ωστόσο προέχει το Champions League, στο οποίο έχουν φτάσει αισίως στα ημιτελικά.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ