ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαίνει στην κούρσα με την Μπαρτσελόνα για τον Μπερνάρντο Σίλβα

Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ρεάλ | 26 Απριλίου 2022
Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ρεάλ | 26 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Μπερνάρντο Σίλβα που έχει εκφράσει τάσεις φυγής από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον και της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αναμένεται να μονομαχήσει το καλοκαίρι με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 28χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι με την Μπαρτσελόνα να γλυκοκοιτάζει εδώ και αρκετό καιρό την περίπτωση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Δημοσίευμα στη Γαλλία αναφέρει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να μπει σφήνα στους μπλαουγκράνα και να τον κάνει δικό της τον Μπερνάρντο Σίλβα, που έχει τάσεις φυγής λόγω του περιορισμένου ρόλου του, ωστόσο έχει ακόμα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 28χρονος διεθνής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα γαλλικά γήπεδα με τη φανέλα της Μονακό και την περίπτωση του βλέπουμε με πολύ καλό μάτι ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπς, αλλά και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Το εκτιμώμενο κόστος της μεταγραφής του θα είναι λίγο κάτω από τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Φέτος ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους πολίτες, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και πέντε ασίστ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ