ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Με Ράμος η τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τη Μπριζ

Ο Σέρχιο Ράμος στη διάρκεια προπόνησης με τη φανέλα της Παρί | 24 Νοεμβρίου 2021
Ο Σέρχιο Ράμος στη διάρκεια προπόνησης με τη φανέλα της Παρί | 24 Νοεμβρίου 2021 © 2021 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (6/12), τελευταία πριν την αναμέτρηση της Τρίτης (7/12) με τη Μπριζ για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του Champions League με αντίπαλο την Μπριζ την Τρίτη (7/12) με τον Σέρχιο Ράμος να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις, να παίρνει μέρος σε αυτή και να δείχνει πως είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Βέλγους.

Η Παρί που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με οκτώ βαθμούς μετά από πέντε ματς, τέσσερις πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι, και τέσσερις μπροστά από τη Λειψία δεν κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας του Champions League αλλά θα επιδιώξει τη νίκη για να κλείσει με έναν θετικό απολογισμό τη φάση των ομίλων.

Ο Ράμος έως τώρα έχει αγωνιστεί ελάχιστα με τους Γάλλους στο πρωτάθλημα και ακόμη δεν έχει καταγράψει κάποια συμμετοχή σε διεθνές επίπεδο. Ο Αργεντινός τεχνικός όμως θα κρίνει το κατά πόσο ο Ισπανός είναι σε θέση να αγωνιστεί την Τρίτη.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ