LIGUE 1

Παρί Σεν Ζερμέν - Κλερμόν 4-0: Ασύλληπτοι οι Παριζιάνοι, έκαναν το "5 στα 5" στην Ligue 1

Ο Αντέρ Ερέρα πανηγυρίζει γκολ με την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Κλερμόν | 11 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Αντέρ Ερέρα πανηγυρίζει γκολ με την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Κλερμόν | 11 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 MICHEL EULER/AP IMAGES

Ο περίπατος της Παρί Σεν Ζερμέν στη φετινή Ligue 1 συνεχίζεται, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να επικρατεί 4-0 της Κλερμόν και να φτάνει τις 5 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Ντεμπούτο για Ντοναρούμα κάτω από την εστία.

Τι και αν οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ έμειναν εκτός αποστολής από το ματς με την Κλερμόν από τη στιγμή που οι δύο σούπερ σταρ επέστρεψαν μόλις το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι μετά από τις υποχρεώσεις τους στα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Η Παρί Σεν Ζερμέν θυμίζει φέτος πυρηνικό οπλοστάσιο, ειδικά από τη μέση και μπροστά, και αυτό αποδείχτηκε και στον αγώνα απέναντι στην Κλερμόν, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να επωφελείται από το γεγονός πως η αντίπαλός της δεν κλείστηκε πίσω και έπαιξε ανοιχτά και να παίρνει μία άνετη νίκη με σκορ 4-0.

Ο Άντερ Ερέρα άφησε το ρόλο του οργανωτή στη μεσαία γραμμή και έγινε εκτελεστής για να γράψει το 2-0 με γκολ του στο 20' και στο 31', για να πάρει τη σκυτάλη στο δεύτερο ημίχρονο ο Εμπαπέ και να γράφει το 3-0 στο 55' για να μπει η τελευταία πινελιά στο 68' από τον Γκέιγ.

Σημειώνεται πως ο Τζανλούιτζι Ντοναρούμα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί μετά από τη μεταγραφή του από την Μίλαν το περασμένο καλοκαίρι, με τον Ιταλό πορτιέρε να ανταποκρίνεται μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντά του, κρατώντας απαραβίαση την εστία του.

Στα ντεσού της αναμέτρησης το γεγονός πως ο Εμπαπέ έχει συμμετοχή σε τουλάχιστον ένα γκολ σε καθένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (11 γκολ, 3 ασίστ), ισοφαρίζοντας έτσι την καλύτερη επίδοσή του στην Ligue 1.

Η σύνθεση της Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι (72' Κέρερ), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ (80' Μπιτουμαζάλα), Ντιαλό, Ερέρα, Περέιρα, Ραφίνια, Γκέιγ (72' Εμπιμπέ), Ντράξλερ (86' Μέντες), Εμπαπέ (79' Ικάρντι)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Ligue 1:

TAGS LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ