ΑΡΣΕΝΑΛ

Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ: Απαρηγόρητος ο Γκάμπριελ, σπάραξε μετά το μοιραίο πέναλτι στον τελικό του Champions League

AP Photo/Andreea Alexandru

Απαρηγόρητος ο Γκάμπριελ που έχασε το πέμπτο πέναλτι της Άρσεναλ στον τελικό του Champions League και έστεψε πρωταθλήτρια Ευρώπης την Παρί Σεν Ζερμέν. Ξέσπασε σε κλάματα με συμπαίκτες και αντιπάλους, με πρώτο τον Μαρκίνιος να τον παρηγορούν.

Η Παρί Ζεν Ζερμέν είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αφού επικράτησε της Άρσεναλ με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ.) του τελικού του Champions League.

Ο Γκάμπριελ που ανέλαβε την τελευταία εκτέλεση των Κανονιέρηδων και αστόχησε, αμέσως μετά λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο πρώτος που έσπευσε να τον παρηγορήσει ήταν ο αντίπαλος απόψε, αλλά συμπαίκτης στην εθνική Βραζιλίας, Μαρκίνιος, ο οποίος προτίμησε να καθυστερήσει τους πανηγυρισμούς για να σταθεί στον συμπατριώτη του.

Εν συνεχεία και οι συμπαίκτες του βρέθηκαν στο πλευρό του για να τον στηρίξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ