ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Σε συζητήσεις με τον Νάγκελσμαν για την αντικατάσταση του Γκαλτιέ

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν κόντρα στη Βιγιαρεάλ για το Champions League.
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν κόντρα στη Βιγιαρεάλ 2022 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Παρί βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή και σύμφωνα με το Foot Mercato, οι Παριζιάνοι έχουν μπει σε συζητήσεις με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή με τον κύκλο του Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της γαλλικής ομάδας να έχει κλείσει. Αυτόν τον καιρό έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα. Από τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Λουίς Ενρίκε έως τον Αμπέλ Φερέιρα, όμως τίποτα μέχρι στιγμής δεν φαίνεται προχωρημένο.

Η γαλλική σελίδα Foot Mercato έβαλε ένα νέο όνομα στο "παιχνίδι". Συγκεκριμένα, το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως στη λίστα των Παριζιάνων βρίσκεται και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Γερμανός προπονητής παραμένει ελεύθερος μετά την απόλυσή του από την Μπάγερν και θεωρείται σοβαρή επιλογή για τους Παριζιάνους. Μάλιστα, το Foot Mercato αναφέρει πως έχουν ήδη γίνει συζητήσεις μεταξύ της καταριανής διοίκησης και του Νάγκελσμαν, ενώ θα γίνουν κι άλλες στο άμεσο μέλλον.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης, ενώ το δημοσίευμα προσθέτει πως στο σταφ μπορεί να προστεθεί και ο Τιερί Ανρί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ