CHAMPIONS LEAGUE

Παρί - Ρεάλ: Ένταση στο γεύμα λόγω Εμπαπέ και European Super League

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, παρακολουθεί προπόνηση της ομάδας του στο Παρκ Ντε Πρενς πριν από αγώνα στο Champions League με την Παρί | 14 Φεβρουαρίου 2022
Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, παρακολουθεί προπόνηση της ομάδας του στο Παρκ Ντε Πρενς πριν από αγώνα στο Champions League με την Παρί | 14 Φεβρουαρίου 2022 @2022 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Οι σχέσεις της διοίκησης της Παρί με την αντίστοιχη της Ρεάλ είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο λόγω της υπόθεσης Εμπαπέ αλλά και της στάσης τους ως προς τη δημιουργία της ESL, και αυτό φάνηκε και στο γεύμα της UEFA πριν το μεταξύ τους ματς.

Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης είναι στα... μαχαίρια εδώ και αρκετούς μήνες και μάλιστα το μέτωπό τους είναι διπλό αφού δεν αντιμάχονται μόνο στην υπόθεση της European Super League, στην οποία πρωτοστάτησε η Ρεάλ και βρήκε ισχυρό αντίπαλο απέναντί της την Παρί αλλά και όσον αφορά στον Κιλιάν Εμπαπέ, με τους Γάλλους να θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του και τους Ισπανούς να τον ντύσουν στα λευκά.

Όποιος πιστεύει στο... κάρμα σίγουρα θα αισθάνθηκε δικαιωμένος στο άκουσμα της κλήρωσης για τη φάση των 16 του Champions League που έφερε αντιμέτωπους τους δύο συλλόγους για μία θέση στα προημιτελικά, με την κόντρα τους μάλιστα να αρχίζει πολλές ώρες πριν την πρώτη σέντρα το βράδυ της Τρίτης (15/2, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24) στο Παρκ Ντε Πρενς.

Τα πρώτα σημάδια του ψυχροπολεμικού κλίματος φάνηκαν από το βράδυ της Δευτέρας, όταν και το βραδινό γκαλά που είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο διάσημο Guy Savoy, το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2020, ακυρώθηκε τελευταία στιγμή.

Το αποτέλεσμα ήταν να αντικατασταθεί από ένα απλό γεύμα που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης υπό την αιγίδα της UEFA στο εστιατόριο Pavyllon στην Σαμπ-Ελιζέ, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να δηλώνουν "παρών" και τους τόνους να ανεβαίνουν.

Πρώτος έφτασε ο Λεονάρντο, ακολούθησε ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και το μεγαλύτερο μέρος της διοίκησης της Ρεάλ, ενώ τελευταίος έφτασε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, για να ακολουθήσει από εκεί και πέρα ένταση, με τον Λεονάρντο να εκφράζει ανοιχτά την ενόχληση της Παρί για την προσπάθεια της Ρεάλ να προσπαθήσει να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα Sportmediaset "ο εκτελεστικός διευθυντής της Παρί κατηγόρησε την Ρεάλ πως είχε έρθει σε επαφή με τον παίκτη όταν δεν είχε το δικαίωμα να το κάνει".

Στον αντίποδα, οι μερένγκες δεν θέλησαν να απαντήσουν άμεσα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι Μαδριλένοι επιχείρησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, από τη στιγμή που ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξακολουθεί να έχει στο μυαλό του τη δημιουργία της European Super League και δεν επιθυμεί να κοπούν οι γέφυρες επικοινωνίας με τον ισχυρό άνδρα της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROPEAN SUPER LEAGUE ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ