ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Προς παραμονή ο Μέσι και ο Μαρκίνιος

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν 2022 AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίζεται να τα έχει βρει με την Παρί για νέο συμβόλαιο. Πιο άμεση η ανανέωση του Μαρκίνιος, σύμφωνα με τα ΜΜΕ.

Η σεζόν βρίσκεται στο μέσο της όμως η Παρί ετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη χρονιά, προσπαθώντας να κάνει μια κίνηση ματ με δύο κομβικούς ποδοσφαιριστές.

Λιονέλ Μέσι και Μαρκίνιος εμφανίζονται προ της ανανέωσης της συνεργασίας τους με τους πρωταθλητές Γαλλίας, αν και βρίσκονται σε διαφορετική φάση του συμβολαίου τους.

Ο Μέσι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη από τώρα μπορεί να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί. Ωστόσο, εμφανίζεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για την παραμονή του στο Παρίσι, χωρίς να έχει υπογραφεί κάτι, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς να υπάρχει βιασύνη ούτε από τον πρωταθλητή κόσμου που μοιάζει ικανοποιημένος με τη ζωή στη Γαλλία ούτε από την Παρί που δεν θέλει να πιέσει τον Μέσι.

Το νέο συμβόλαιο δεν έχει οριστικοποιηθεί ως προς τα χρήματα και τη διάρκειά του, όμως αυτές οι δύο παράμετροι μοιάζουν ήσσονος σημασίας στη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση.

Η περίπτωση του Μαρκίνιος μοιάζει πιο απλή. Ο αρχηγός της Παρί δεσμεύεται μέχρι το 2025 και έχει την πρόθεση να παραμείνει στο σύλλογο ακόμη περισσότερο. Η μεταγραφή του από τη Ρόμα το 2013 κρίνεται απολύτως επιτυχημένη και σύμφωνα με τη Le Parisien η ανακοίνωση του νέου συμβολαίου είναι θέμα χρόνου.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ