ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Ράμος σκόραρε στο πρώτο φιλικό με "χορηγό" τον Μέσι

Παρί: Ο Ράμος σκόραρε στο πρώτο φιλικό με "χορηγό" τον Μέσι

Η Παρί άνοιξε επιτυχία των κύκλο των καλοκαιρινών φιλικών προετοιμασίας της επικρατώντας με 2-0 της Κεβιγί Ρουέν, με highlight του αγώνα να είναι το πέναλτι που κέρδισε ο Λιονέλ Μέσι και το οποίο άφησε να το εκτελέσει ο Σέρχιο Ράμος.

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Παρί έστω και σε φιλικό παιχνίδι, με τους Παριζιάνους να αντιμετωπίζουν την ομάδα της Ligue 2, Κεβιγί Ρουέν, και να πανηγυρίζουν τη νίκη με σκορ 2-0.

Σε αυτό το ματς αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα των πρωταθλητών Γαλλίας ο νεοαποκτηθέντας Βιτίνια, παίρνοντας μάλιστα φανέλα βασικού, ωστόσο το γεγονός που έκλεψε την παράσταση ήταν άλλο.

Πρωταγωνιστές δύο παίκτες της Παρί και άλλοτε μεγάλοι αντίπαλοι σε Clasico, με τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος να δείχνουν πως όχι μόνο έθαψαν τα τσεκούρια του πολέμου από την εποχή που έδιναν ομηρικές μάχες στα μεγάλα ματς της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ αλλά τρέφουν τεράστιο σεβασμό ο ένας για τον άλλο.

Αυτό αποτυπώθηκε και στο πρώτο φιλικό, όταν ο Αργεντινός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στη μεγάλη περιοχή και δεν θέλησε να το χτυπήσει ο ίδιος, αφήνοντας τον Ισπανό στόπερ να το κάνει και εκείνον να μν αρνείται το δώρο, στήνοντας τη μπάλα στην άσπρη βούλα και ανοίγοντας το σκορ για τους Παριζιάνους.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ