ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Νεϊμάρ θέλει να κλείσει την καριέρα του στο "Παρκ Ντε Πρενς"

Παρί: Ο Νεϊμάρ θέλει να κλείσει την καριέρα του στο "Παρκ Ντε Πρενς"
@2022 JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Κόντρα στα σενάρια που εμφανίζουν τους διοικούντες την Παρί να μελετούν σενάρια παραχώρησής του, ο Νεϊμάρ εμφανίζεται αποφασισμένος να μην αποχωρήσει από το "Παρκ Ντε Πρενς" αλλά να κλείσει την καριέρα του στους Παριζιάνους.

Ο αποκλεισμός από την Μπάγερν στη φάση των "16" του Champions League (πέμπτος την τελευταία επταετία στο πρώτο της νοκ-άουτ) έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο της Παρί και όλοι αναμένουν πλέον το φινάλε της σεζόν, που ενδεχομένως να επιφέρει σημαντικές εξελίξεις στο ρόστερ της.

Και αυτό γιατί ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά και να προδικάσει το μέλλον των Κιλιάν Εμπαπέ, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ στους Παριζιάνους, με τα ρεπορτάζ από την Γαλλία να αναφέρουν πως πέρα από τον Εμπαπέ, που η διοίκηση θέλει τον κρατήσει πάση θυσία για να χτίσει γύρω του την ομάδα της νέας σεζόν, οι Μέσι και Νεϊμάρ είναι μετέωροι.

Την ώρα πάντως που πολλοί θεωρούν πως θα υπάρξει οριστικό διαζύγιο με τον Νεϊμάρ έπειτα από έξι χρόνια συνεργασίας, ένα δημοσίευμα του "Athletic" έρχεται να παρουσιάσει αλλιώς την κατάσταση, με τον έγκυρο δημοσιογράφο Ντέιβιντ Όρνστεϊν να αναφέρεται στην επιθυμία του Βραζιλιάνου να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Παρί.

Ο 31χρονος σούπερ σταρ, για τον οποίο η Παρί πλήρωσε 222 εκατομμύρια ευρώ για να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσής του από την Μπαρτσελόνα το 2017, αισθάνεται ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την Παρί και δεν θέλει να αποχωρήσει, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως σκοπεύει να τιμήσει το συμβόλαιό του που έχει ισχύ μέχρι το 2027, για να κλείσει την ποδοσφαιρική καριέρα του στους Παριζιάνους συμπληρώνοντας μία γεμάτη δεκαετία σε εκείνους.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ