ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Μέσι έγινε "σερβιτόρος" για τον Εμπαπέ και μπήκε σε ένα κλειστό τιμητικό κλαμπ

Παρί: Ο Μέσι έγινε "σερβιτόρος" για τον Εμπαπέ και μπήκε σε ένα κλειστό τιμητικό κλαμπ
@2023 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Η Παρί πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας προβάδισμα δύο γκολ στην έδρα της Ανζέ, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να μετράει δύο γκολ και τον Μέσι να έχει μία ασίστ που τον έβαλε σε ένα άκρως τιμητικό κλαμπ στην ιστορία της Ligue 1.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφερε την Παρί σε θέση ισχύος από το πρώτο κιόλας 45λεπτο στην έδρα της Ανζέ σημειώνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας (9' 26'), ωστόσο εκείνος που τράβηξε τα βλέμματα της... στατιστικής ήταν ο Λιονέλ Μέσι.

Και αυτό γιατί με την ασίστ που έβγαλε στη φάση του δεύτερου γκολ του Εμπαπέ, έφτασε τις 15 ασίστ στη φετινή Ligue 1, όσα είναι και τα γκολ του στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας, γεγονός που τον τοποθέτησε αυτόματα σε μία περίοπτη λίστα.

Αυτή των ποδοσφαιριστών που έχουν τουλάχιστον 15 γκολ και 15 ασίστ σε μία σεζόν στην Ligue 1, με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή να γίνεται μόλις ο τρίτος που πετυχαίνει ένα τέτοιο επίτευγμα από το 2006-07 και μετά, ακολουθώντας τα χνάρια των Εντέν Αζάρ (είχε 20 γκολ και 16 ασίστ το 2011-12 ) και Κιλιάν Εμπαπέ (είχε 28 γκολ και 17 ασίστ πέρυσι).

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ