ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Μέσι δεν θα παίξει κόντρα στην Λειψία λόγω τραυματισμού, σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο

Ο Λιονέλ Μέσι μετά τη χαμένη ευκαιρία στο Παρί - Λιόν
Ο Λιονέλ Μέσι μετά τη χαμένη ευκαιρία στο Παρί - Λιόν © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που δεν θα του επιτρέψει να ταξιδέψει στην Γερμανία για το ματς της Παρί απέναντι στην Λειψία για το Champions League, όπως αποκάλυψε ο Γάλλος δημοσιογράφος Σαμπέρ Ντεσφάρζ.

Η Παρί ετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στην Λειψία στην Γερμανία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, ωστόσο σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι δεν θα έχει μαζί της έναν εκ των πυρηνικών όπλων της.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι, με τον Γάλλο δημοσιογράφο Σαμπέρ Ντεσφάρζ να αποκαλύπτει μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter πως ο Αργεντινός δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στους ταύρους και έτσι θα μείνει εκτός αποστολής των Παριζιάνων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σημειώνεται πως ο Pulga ήταν βασικός στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος της Παρί απέναντι στην Λιλ όμως αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης λόγω μυϊκού προβλήματος, το οποιό αποδείχτηκε σοβαρό για να τον κρατήσει εκτός δράσης από την αναμέτρηση με την Λειψία.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ